Upplev Lofsdalen på cykel

Skoterhuset blir Cykelhuset på sommaren! Här hyr du din cykel och cykelvagn, eller så får du hjälp av vår duktiga personal med reservdelar & reperation.

MTB

Cykeluthyrning

Oavsett om du vill testa dina gränser i lite tuffare terräng eller om du vill ge dig ut på en lugnare utflykt på fjället så finns det något för alla när det kommer till cykling i Lofsdalen. 

Hyr en downhill-cykel och testa på de fartfyllda lederna i Lofsdalen Bike Park eller boka en el-mountainbike och ta dig upp på fjället för magisk stigcykling och vackra vyer. Vi har cyklar för alla, från den mer erfarne cyklisten till familjens minsta som kanske inte cyklat så mycket tidigare.

 

Gruppresor och paketresor

Ta med kollegorna eller kompisgänget till Lofsdalen! Varför inte starta hösten med en cykel-kickoff, eller kanske en vinter-konferens med skotertur och skidåkning på schemat?

Vi på Skoterhuset erbjuder en helhetslösning i form av boende via Lofsdalen Home, aktiviteter och äventyr med Skoteruthyrningen och fantastisk mat på Skoterköket och därför riktar vi in oss på paketresor för såväl dig som privatperson som ditt företag. Vi samarbetar även med flera aktörer i byn för att tillgodose ett brett utbud av aktiviteter under din vistelse. 

 

Gruppresor

Verkstad med service och montering

Nu utökar vi verkstaden och erbjuder verkstadshjälp både för skoter och cykel. Vår personal är erfarna och kunniga mekaniker som hjälper till med service, montering, reparation eller annat som du behöver hjälp med. 

Service av alla cyklar och snöskotermärken

Vi erbjuder service av samtliga cykel- och snöskotermärken. Det går utmärkt att lämna in cykeln eller skotern när ni åker hem från stugan och hämta den när ni kommer upp nästa gång.

Lofsdalen Home

Ett nytt sätt att boka boende, aktiviteter och gruppresor i Lofsdalen.

Skoter­köket

Genuint lagad mat med lokala råvaror från våra norrländska skogar och fjäll.